Om os

Vi er en klinik centralt placeret i Gilleleje, hvor vi tilbyder den nyeste og mest effektive form for permanent hårfjerning med SHR-metoden.


Vi har valgt at behandle med SHR-metoden, da det er en ny og effektiv metode, som giver flere muligheder for fjernelse af hår, da den både kan anvendes på sorte, lyse og røde hår samt på mange hudtyper. Derudover er behandlingen skånsom og smertefri. 

Vi har i klinikken valgt at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at blive behandlet af både kvindelige og mandlige behandlere, for at opnå den størst mulige tryghed under forløbet.

Hos os er alle behandlere certificeret i brugen af SHR-metoden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen, metoden eller egne problematikker.
"Allerede efter første behandling kunne jeg  både se og mærke en forskel.
Der skulle ikke barberes ben hver dag, og de de hår der kom frem var bløde.
Om aftenen efter 2 behandling gik jeg rundt i bikini bare for at prøve, glæder mig til sommeren kommer ,hvor jeg kan gå med bare ben igen."

Nicoline

Mand

Mænd har som regel kraftigere hårvækst end kvinder. Derfor kan det betyde en længere behandlingstid, før der er et færdigt resultat. Typisk behandles mænd på bryst, og ryg.

Kvinde

Kvinder kræver en kortere behandlingstid end mænd. Hormonelt betinget hårvækst kræver dog længere behandlingstid.

Røde knopper

Røde knopper opstår ofte efter barbering. Vores behandlingsmetode er med til at reducere bakteriers livsgrundlag.
Derved opnås en hud med færre røde knopper.